Arlene Tucker (s. 1980) on Taiwanilais-amerikkalainen kuvataiteilija, taideopettaja, lelu-, sekä pelisuunnittelija, joka lisää taiteensa avulla leikillisiä elementtejä arkeen. Semiotiikan ja kääntämisen opinnot, sekä eläimet ja luonto inspiroivat häntä yhä uudestaan hakemaan kontaktia ja etsimään uusia merkityksiä asioille jaetuissa ympäristöissä.

Tucker on suorittanut kandidaatinopintonsa Savannahin taiteen ja suunnittelun korkeakoulussa USA:ssa ja Maisteritutkinnon Tarton yliopistossa Virossa, oppiaineenaan semiotiikka. Hän on asunut ja työskennellyt Helsingissä, Suomessa 2011 lähtien.

http://arlene.edicypages.com/

 

Emma Fält (s. 1983) on suomalainen taiteilija, joka työskentelee piirtämisen ja esitystaiteen kentällä, sekä toimii taideopettajana. Hän työskentelee monitaiteisissa projekteissa ja on kiinnostunut kontaktista, improvisaatiosta, sekä yhdessä tekemisestä. Näiden avulla hän tarkastelee sitä, mikä vaikuttaa ja millaisia jälkiä elämä jättää ihmiseen ja ympäröivään maailmaan.

Fält on valmistunut Aalto Yliopistosta, jossa on suorittanut Kandidaatin tutkinnon vaatetussuunnittelun- ja pukutaiteen osastolla, sekä Maisterin tutkinnon Taiteen laitoksella.

http://emmafalt.wordpress.com/


Emma Fält and Arlene Tucker in Uhtoa, Russia
Voog. Make a website.